De valsen vlaggen van de Nieuwe Wereldorde

0
nwo

Foto: Wiki Commons © VOCSociety

De mensheid stevent af op totale slavernij. Straks deelt de Nieuwe Wereldorde de lakens uit en moeten we allemaal gehoorzamen. De geheime kliek die streeft naar de macht, organiseert daartoe allerlei crises, aanslagen en rampen. Daarbij geven deze schurken de schuld aan anderen. Hun eigen vlag verbergen ze. In plaats daarvan werken zij onder valse vlag. Daarbij gaan ze volgens vaste patronen te werk. Zie daarvoor bijvoorbeeld de website ellaster.nl.

Drager van een valse vlag was iemand als Harvey Lee Oswald, die Kennedy helemaal niet heeft vermoord. Of neem Mohamed Atta en zijn kornuiten, die de schuld voor 9/11 in de schoenen kregen geschoven. En dan Volkert van der Graaf, die nooit de echte moordenaar van Pim Fortuyn kan zijn. Daar zitten krachten achter die zo’n belangrijke daad heus niet aan zo’n stumper als Van der Graaf overlaten.

Als al deze stromannen onder valse vlag opereerden, welke vlag is dan de echte? Wie zit er werkelijk achter al die aanslagen?

Daarover bestaan veel theorieën. Versimpeld ziet het er als volgt uit. Aan de top staat een wereldregering in wording, de New World Order, afgekort tot NWO. Haar vlag is de echte. Die NWO streeft naar de wereldheerschappij en schuwt geen middel om haar doel te bereiken. Uit welke figuren de NWO bestaat, weet niemand. Dat houden zij angstvallig geheim. Dat lukt hun al eeuwen, op zichzelf al een wonder. Hieruit spreekt genialiteit die je elders in de wereld niet treft.

De NWO opereert via uitvoerders. Zoek op internet en je ziet dat het gaat om lieden als vrijmetselaars, Illuminati, de Rothschilds en Bilderberg. Ook de regering van de VS, de Bank of America en het IMF maken deel uit van de samenzwering. Zakenlui, rechters en journalisten laten zich voor het karretje van de echte meesters spannen. De lijst van handlangers is eindeloos lang.

Die crises waren er toch nooit geweest zonder manipulatie van bovenaf?

Waarheidsvorser Ella Ster noemt tien kenmerken die je terugvindt bij alle valsevlagaanslagen. Bijvoorbeeld dat er op de plek van de aanslag altijd volgens een vast patroon geoefend blijkt te zijn. Dat er sukkels worden gebruikt die als zondebok kunnen dienen. Dat er steevast valse paspoorten en andere documenten worden gevonden. Die lijst van tien kenmerken kun je met een beetje fantasie zelf uitbreiden tot honderd. Of meer.

Duizelingwekkend is het aantal feiten en argumenten waarmee de waarheidsvorsers ons om de oren slaan. Aan kwantiteit geen gebrek. Kwaliteit is een ander verhaal.

Het bestaan van de Nieuwe Wereldorde is een aanname. Er is geen logisch bewijs. Zonder bewijs zou die NWO niet meer dan een aanname horen te blijven.

Volgens de waarheidsvorsers is er wel bewijs. Om hard te maken dat de NWO bestaat, wijzen zij op crises, bijvoorbeeld de bankencrisis in 2008. Op grote aanslagen. Op een oorlog als die in Irak. Die crises waren er toch nooit geweest zonder manipulatie van bovenaf? Volg al het nieuws erover. Wat voor bewijs heb je nog meer nodig?

Aan deze redeneertrant dankt Thor zijn bestaan. Donder en bliksem ontstonden niet zomaar. Daar moest een diepere oorzaak voor zijn. Aha, een dondergod. Met deze uitleg voor onweer kwamen de Noren en Germanen.

Gebeurtenissen met een enorme impact, zoals 9/11 en de bankencrisis van 2008, gebeuren niet zomaar. Daar moet een diepere oorzaak voor zijn. Aha, manipulatie achter de schermen door lieden die uit zijn op de wereldheerschappij. Met deze uitleg voor crises komen de waarheidsvorsers.

Het heeft geregend dus de stoep is nat. Klopt.

De stoep is nat dus het heeft geregend. Klopt niet.

Om tot de conclusie te komen dat de stoep nat is door regen, moet je eerst vaststellen dat het heeft geregend en bovendien andere oorzaken uitsluiten. Een andere oorzaak kan zijn dat de buurman heeft gesproeid. Zo toon je het verband aan tussen regen en een natte stoep.

Bewijs jij maar eens dat het niet zo is. Word wakker! Of slaap maar lekker verder!

Volgens de logica dien je, om tot de conclusie te komen dat crises stiekem worden veroorzaakt door manipulerende snoodaards, het verband aan te tonen tussen die manipulaties en zo’n crisis. Het bestaan van die crisis is op zichzelf onvoldoende om te concluderen dat er achter de schermen iemand aan de touwtjes zit te trekken. Of dat er geheime manipulatoren bestaan.

Aan dergelijke redeneringen hebben de waarheidsvorsers geen boodschap. Het bestaan van de NWO is evident, zo duidelijk als de zon. Wie het niet ziet is dom, stekeblind of allebei. Of je maakt deel uit van de samenzwering en bent onbetrouwbaar. Met hoeveel argumenten je ook komt om het bestaan van de zon te ontkennen, iedereen met ogen en een beetje gezond verstand weet dat je onzin uitkraamt. Met hoeveel argumenten je ook komt om het bestaan van de NWO, Illuminati en de kuiperijen van de Rothschilds en Bilderbergers te ontkennen, iedereen met gezond verstand weet dat je raaskalt.

Met andere woorden: wat je ziet, is er en hoeft niet te worden bewezen. Bewijs jij maar eens dat het niet zo is. Word wakker! Of slaap maar lekker verder!

Nu het bestaan van de NWO vaststaat, valt alles op zijn plek. Elke dramatische gebeurtenis vormt er een bevestiging van. Het gevolg bevestigt de oorzaak, de oorzaak bevestigt het gevolg. Het is zo omdat het zo is. Een cirkelredenering: de NWO zit erachter, anders was het niet gebeurt.

Voor logica zijn waarheidsvorsers niet te porren. Een ziende discussieert niet met een blinde over de kleur rood. Zij zien, jij bent blind.

Zo valt te verklaren dat een lijst met kenmerken van valsevlagaanslagen voor een groot aantal mensen tegelijkertijd een lijst met bewijzen is, terwijl er geen enkel verband wordt aangetoond tussen de daden en de geheime manipulators. Logische bezwaren helpen niet en zijn zelfs ongewenst.

Zulke tegenwerpingen kunnen alleen maar komen van sufferds die weigeren wakker te worden

Raadsels. Als prins Bernhard, in 1954 medeoprichter van de Bilderbergconferentie, aan touwtjes kon trekken, waarom was hij dan als voorzitter twintig jaar later niet in staat de deksel op de Lockheeddoofpot te houden? Waarom wendde president Nixon in 1974 zijn gedwongen aftreden niet af? De vrijmetselarij bestaat sinds 1717, geheime genootschappen ontstonden al in de 16e eeuw in Spanje. Als vier eeuwen niet genoeg is om die wereldregering van de grond te krijgen, hoe lang gaat het dan nog duren? Hoe valt de brexit te rijmen met de globalisering die de NWO nastreeft? De Rothschilds, Bilderbergers en consorten zijn nu al rijke, machtige mensen. Waarom willen ze meer macht? En wat gaan ze daarmee doen? Paleizen bouwen? Of het grootste jacht ter wereld? Standbeelden van zichzelf laten neerzetten? Dat gebeurt toch allemaal al?

Op veel meer dan irritatie hoef je niet te rekenen als je dit soort vragen aan waarheidsvorsers stelt. Zulke tegenwerpingen kunnen alleen maar komen van sufferds die weigeren wakker te worden en de waarheid onder ogen te zien. Slaap maar lekker verder!

Maar zodra genoeg mensen wakker zijn geschrokken, gaan we met z’n allen… Ja, wat eigenlijk?

Share.

Leave A Reply